Webstock – Creativity stage + Awards

Descriu mai jos experienta personala cu Webstock, editia aniversara de 10 ani. Dupa ceva timp de la eveniment, insa preiau blogul de unde l-am lasat acum ceva timp si nu as vrea sa omit sub nicio forma acest post legat de Webstock. Here goes!

Am ajuns la sesiunea de Comunicare din cadrul Creativity stage si panelul a fost un mix interesant de oameni din blogging, agentii de comunicare, publicitate, Answear. Abordarea diversa, schimb de perspective blogger-client si oameni care se ghideaza dupa originalitate, continut cu care sa se identifice si o comunitate care reflecta valori comune.

Cred ca este important sa afli de la sursa modalitatea in care este gandita activitatea fiecarui participant, fiind cu atat mai personala.

In mod special mi-a placut sesiunea de premiere a proiectelor din online, ocazie cu care am aflat de cateva initiative pe care le admir si despre care am vrut sa stiu mai multe, dincolo de cele cateva cuvinte rostite pe scena de premianti. Si mentionez aici campaniile, proiectele speciale concepute de fundatii, organizatii, cum ar fi The Otter Shoes sau podcast-uri la inceput de drum, insa a caror audienta se identifica din ce in ce mai mult cu o idee de la care pleaca totul. Pe Bune si Temeri pentru acasa e exact frantura aia de discutie de care ai nevoie intr-o dimineata grabita sau in tihna, cand vrei sa asculti si alte ganduri.

Locul 1 la sectiunea de Best Social Good Campaigns a fost acordat Corinei Bacanu, pentru campania #schimbalegea39deLei. Premiata si la Digital Divas pentru proiect, pentru faptul ca influenta in social media trece barierele superficiale si aduce in atentie cazuri care trezesc reactii la randul lor, umane in sensul pur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s